duminică, 26 octombrie 2014

 Link1  Link2 
Ultimul meci al zilei de duminica din etapa cu numarul 12 din Liga 1 are loc de la ora 20:00 pe terenul lui Targu Mures care primeste vizita Stelei.Oaspetii sunt favoriti datorita evolutiei bune de pana acum dar sa nu uitam ca vor juca in deplasare si intalnesc o echipa neinvinsa pe teren propriu.
Targu Mures a jucat foarte bine pana acum reusind sa stranga 19 puncte dupa 11 etape si se afla pe locul al 6-lea.In ultimele cinci etape au strans 6 puncte si au suferit o singura infrangere cu 0-1 pe terenul lui CS U Craiova.Pe teren propriu au aratat un joc foarte bun unde au terminat o data la egalitate si vin dupa o serie de 4 victorii la rand.Etapa trecuta s-au deplasat pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu si au terminat la egalitate 1-1.
De cealalta parte Steaua se afla pe primul loc dupa 11 etape cu 28 de puncte iar in ultimele cinci etape au 4 victorii si un egal.Pana acum au suferit o singura infrangere pe teren propriu cu 0-1 in fata lui Ceahlaul si s-au mai incurcat cu Astra cand au remizat pe teren propriu 0-0.Etapa trecuta au castigat pe teren propriu cu 4-1 in fata lui “U” Cluj si vin dupa o alta victorie obtinuta in grupele Europa League pe National Arena cu 2-1 impotriva lui Rio Ave.
Cei de la Mures au mai evoluat acum 3 sezoane in Liga 1 cand au pierdut cu 0-2 pe terenul Stelei iar in retur s-au impus cu 1-0.Ultimul meci dintre cele doua echipe a avut loc in Cupa Romaniei in 2012 unde Steaua s-a impus pe teren propriu cu 3-1.Chiar daca Targu Mures are o evolutie foarte buna pe teren, nu cred ca vor putea face fata Stelei si merg pe pronosticul 2 solist.
Aceasta partida este transmisa in direct la tv pe Look
 Link1  Link2 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!