miercuri, 29 octombrie 2014

Stadionul Ion Oblemenco (Craiova) va fi Miercuri începând cu ora 18:00 gazda întânliri dintre CS Universitatea Craiova şi Viitorul Voluntari , meci din cadrul optimilor de finală din Cupa României . Partida va fi transmisă în direct de către Sport.Ro şi poate fi urmărită live-online Aici
CS Universitatea Craiova s-a calificat în optimi după ce a trecut cu scorul de 2-1 de Caransebeş, iar Viitorul s-a impus clar cu scorul de 3-0 în faţa celor de la Săgeata Năvodari .
În ultima etapă din campionat CS Universitatea Craiova a reuşit să se impună cu scorul de 3-2 în deplasare în faţă celor de la FC Braşov , de partea cealaltă Viitorul Voluntari a remizat scor 2-2 la Cluj cu Universitatea , după ce la pauză echipa patronată de Gică Hagi conducea cu scorul de 2-0 .
Conform casei de pariuri bet365 , favorita acestei întânliri este CS Universitatea Craiova care pentru o victorie a primit cotă de 1,55 . Un rezultat de egalitate este cotat cu 3.75 iar o victorie a celor de la Voluntari bet356 oferă pariorilor o cotă de 5,50 .
Pronostic : victorie CS Universitatea Craiova – cotă 1,55 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!