duminică, 26 octombrie 2014

Link1 - Liderii din Premier League condusi de pe banca de Jose Mourinho se vor deplasa pe Old Trafford in acest weekend, acolo unde il vor intalni pe omul care la invatat meserie pe portughez, Lois van Gaal. Chelsea este singura echipa care are un record pozitiv in fata diavolilor rosii in Premier League, albastrii avand 15 victorii si doar 13 infrangeri. In sezonul trecut, Chelsea s-a impus pe propriul teren cu 3-1, iar la Manchester partida s-a terminat fara goluri marcate.

Chelsea are un start de sezon excelent, elevii lui Jose Mourinho reusind in cele 12 partide oficiale de pana acum, 10 victorii si doua remize. In ultima partida, disputata marti in Champions League impotriva slovenilor de la Maribor, formatia londoneza s-a impus cu scorul de 6-0, insa francezul Remy s-a accidentat dupa doar 3 minute de la marcarea primului sau gol pentru Chelsea si va lipsi in perioada urmatoare. Diego Costa va fi reevaluat inaintea partidei, insa sunt sanse mici ca spaniolul sa fie activ pe Old Trafford, iar acest lucru ii da batai de cap lui Mourinho, care se vede nevoit sa apeleze la serviciile lui Didier Drogba. Ajuns la 36 de ani, acesta este departe de forma pe care o avea la precedenta aventura cu Chelsea. In afara celor doi atacanti, fundasul Azpilicueta va fi suspendat dupa cartonasul rosu luat in etapa trecuta, insa revin in lot Schurrle, Ramires si Obi Mikel, cei trei urmand sa se afle cel mai probabil pe banca in aceasta partida.
Manchester United continua sa nu isi gaseasca forma din trecut, in ciuda investitiilor masive facuta in jucatori in ultimul an. In etapa trecuta s-au vazut condusi de doua ori pe tabela in deplasarea de la West Bromwich, insa un gol reusit de Daley Blind in minutul 87 a adus un punct nesperat diavolilor. Acestia au reusit trei victorii consecutive pe Old Trafford, insa jocul practicat nu ii recomanda deloc pentru o pozitie fruntasa in Premier League la sfarsitul campionatului. In noua era Van Gaal, United a terminat doar doua partide fara sa primeasca gol, de fiecare data cu o echipa nou-promovata, QPR si Burnley. Dupa primele 8 etape, acestia au doar un punct mai mult decat in editia trecuta de campionat. Di Maria va fi titular in ciuda unor probleme musculare, insa Wayne Rooney si Radamel Falcao vor lipsi, unul din cauza prostiei si celalalt din motive medicale.
Defensiva lui Manchester United cred ca este una din cele mai slabe din Premier League. Rafael este prea entuziast, Shaw e gras si nu prea are chef de fotbal pentru ca e platit bine acum, iar fundasii centrali nu se cunosc intre ei deloc, nu vorbesc aceeasi limba. Cred ca va fi o victorie a lui Chelsea, iar numarul de goluri va fi decis de forma lui De Gea si energia de care Hazard si compania mai dispun.
Pronostic : ambele marchează – cotă 1,66 la bet365
Ne așteptăm la cel mai spectaculos meci al etapei în Premier League, între două dintre echipele tari ale campionatului. United are trei victorii la rând pe Old Trafford în care a marcat cel puțin două goluri, iar evoluțiile lui Angel Di Maria sunt la cel mai înalt nivel, argentinianul fiind principalul atu al ”diavolilor” pentru acest joc. Chelsea a “demolat” tot în acest sezon, liderul din Premier League având cea mai bună linie ofensivă din Anglia cu 23 de goluri, adică o medie de aproape trei goluri pe meci. Echipa lui Mourinho are 10 puncte din cele patru deplasări ale acestui sezon, iar în trei din acestea a marcat cel puțin două goluri. Manchester United a marcat cel puțin două goluri în șapte din ultimele opt meciuri disputate pe Old Trafford, Louis Van Gaal având la dispoziție atacanți extraordinari, în ciuda absenței lui Rooney. Mizăm așadar pe un meci deschis și cu goluri în ambele porți, cota oferită fiind una foarte bună.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!