marți, 28 octombrie 2014

Oana Zavoranu
Problemele se tin lant in viata Oanei Zavoranu. Dupa ce lucrurile s-au linistit pe plan sentimental, acum vedeta are probleme cu legea. Bruneta este cercetata de politie dupa ce a fost prinsa in flagrant santajand un medic in schimbul a 10.000 de euro.
Surse din ancheta spun ca artista va fi trimisa in judecata. Daca va fi gasita vinovata Zavo risca 7 ani de inchisoare. Procurorul Anca Toader, purtator de cuvant al Parchetului Sectorului 3 sustine ca dosarul "Zavoranu, santaj pentru silicoane" a intrat pe... ultima turnanta.
"Cercetările sunt pe terminate. Poliţia urmează să înainteze referatul cu propunerea măsurii (rezultate din anchetă – n.r.). Vă vom anunţa la timpul respectiv care va fi propunerea. Până în prezent nu s-a schimbat încadrarea faptelor. S-a mers pe ceea ce s-a stabilit la început", spunea reprezentanta Parchetului. Deşi referatul poliţiei (Secţia 12 Poliţie) nu a ajuns încă la Parchet, am aflat, din surse de primă mână, că rechizitoriul e aproape gata, că propunerea poliţiei va fi de "trimitere în judecată" şi că acest lucru se va întâmpla cât de curând. "Urmează ca inculpata Zăvoranu să mai fie audiată o dată. Va fi trimisă în judecată. Se lucrează la rechizitoriu. E un rechizitoriu ca oricare altul. Veţi putea constata acest lucru după ce va ajunge în instanţă", au declarat surse din ancheta pentru ring.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!