sâmbătă, 8 noiembrie 2014

Stadionul ”Tineretului” va fi în această după-amiază, cu începere de la ora 15:30, gazda meciului dintre FC Brașov și Pandurii Târgu Jiu, meci ce se desfășoară în cadrul etapei cu numărul 12 din Liga 1.
”Stegarii” se reîntorc pe teren propriu după un succes foarte important obținut în deplasarea de la CFR Cluj. FC Brașov s-a impus cu 2-1, golul victoriei fiind înscris de către Marian Constantinescu în minutul 82. Atacantul în vârstă de 33 de ani se află într-o formă excelentă, fiind golgheterul echipei cu opt reușite. Gazdele întâlnirii de astăzi se poziționează momentan pe locul opt în clasamentul Ligii 1. Acestea au acumulat în total 19 puncte, reușind să se îndepărteze destul de mult de zona retrogradării.
Jucătorii sunt cu moralul foarte ridicat după victoria din Gruia şi în special datorită faptului că și-au primit două restanțe salariale. Ștefan Grigorie va lipsi astăzi din cauza unei accidentări, în timp ce Bruno Madeira este suspendat. Rămâne de văzut dacă Adrian Szabo îl va folosi pe Mugurel Buga, atacantul brașovenilor având unele probleme medicale.
Pandurii Târgu Jiu se poziționează în continuare în zona retrogradării, mai exact pe locul 14. Gorjenii au obținut doar o remiză în meciul jucat în runda anterioară pe teren propriu împotriva Concordiei Chiajna. Aceștia n-au reușit să câștige niciuna din precedentele patru partide din Liga 1, astfel că poziția de antrenor principal a lui Petre Grigoraș începe să fie amenințată. Pandurii au probleme evidente atunci când evoluează departe de casă, gruparea olteană fiind învinsă în cinci din ultimele șase deplasări efectuate.
Paraskevas Christou este singurul jucător care va lipsi din efectivul gorjenilor. Fundașul este în continuare accidentat și rămâne în afara lotului. Va fi însă apt de joc Matulevicius, jucător care n-a putut evolua în runda anterioară.
Șapte din precedentele nouă întâlniri directe s-au încheiat cu peste 2.5 goluri marcate. Pandurii a învins-o pe FC Brașov în ambele confruntări care au avut loc în sezonul anterior.
Pronostic : peste 2,5 goluri – cotă 1,98 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!