duminică, 2 noiembrie 2014


Astăzi, cu începere de la ora 15:30, se joacă derby-ul orașului Manchester dintre City și United.
Manchester City se afla inaintea acestei etape pe pozitia a treia, cu 17 puncte, 6 mai putine decat liderul Chelsea. Etapa trecuta, “cetatenii” au fost invinsi pe Boleyn Ground, de catre West Ham, scor 1-2. Pentru oaspeti a marcat David Silva, in minutul 77. “Cetatenii” au avut 70% posesie, 4 suturi pe poarta si o multime in afara ei. In schimb, acestia le-au permis de multe ori celor de la West Ham sa suteze din interiorul careului. Lucru care ar putea fi problematic pentru elevii lui Pellegrini in vederea urmatoarelor partide. La mijlocul saptamanii, City a fost eliminata si din Cupa Ligii, invinsa fiind pe teren propriu de Newcastle, scor 0-2. Managerul “cetatenilor” nu simte presiune in cadrul echipei, in ciuda ultimelor rezultate si a distantei mari fata de Chelsea. Despre adversara sa, Pellegrini a declarat ca se afla inca sub influenta perioadei in care Moyes a fost la echipa.
Manchester United ocupa locul 8 in clasament, cu 4 puncte mai putin decat adversara sa de maine. Runda trecuta, United a obtinut in-extremis un egal in fata lui Chelsea. Drogba deschisese scorul pentru “albastri” in minutul 53, pentru ca Van Persie sa egaleze in prelungiri. In precedenta deplasare, trupa lui Van Gaal a obtinut tot o remiza, adversara numindu-se West Bromwich, tot in ultimele minute de joc. Ne indoim ca acum “diavolii rosii” mai pot avea noroc, desi, odata cu revenirea lui Rooney, lucrurile s-ar putea schimba in bine. Van Gaal a mai pus ochii pe doi jucatorii pe care sa-i transfere la iarna. Este vorba despre Howedes si Draxler, ambii de la Schalke. United este dispusa sa ofere pentru cei doi 30 000 000 lire. Tehnicianul lui Manchester United a recunoscut ca nu i-a placut foarte mult jocul echipei sale din ultimul timp. Acesta are insa un sentiment placut cand vine vorba despre partida de maine.
Manchester City castiga sezonul trecut, pe teren propriu, in fata rivalei din Manchester cu scorul de 4-1. Toure, Nasri si Aguero de doua ori erau marcatorii gazdelor, in timp ce pentru oaspeti reducea din handicap Rooney, in minutul 87.
Ni se pare cam mare cota pentru o victorie a lui Manchester City maine. Sa amintim ca sezonul trecut, cu Moyes la carma, United pierdea la 3 goluri diferenta, atat in tur, cat si in retur. Da, sa zicem ca infrangerile din ultima saptamana sunt ingrijoratoare, dar cand vine vorba de un derby, mai ales pe teren propriu, Manchester City stie cum sa se monteze, spre deosebire de rivala sa. Totodata, opinam ca “cetatenii” vor marca de cel putin doua ori.
Pronostic : victorie Manchester City – cotă 1.95 la bet365
link1

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!