joi, 6 noiembrie 2014

Rio Ave a fost învinsă, în deplasare, cu scorul de 1-0, de Benfica Lisabona, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Portugaliei. Unicul gol al partidei a fost marcat de Talisca, în minutul 60. Rio Ave: Cássio – Nuno Lopes, Prince, Marcelo, Tiago Pinto – Wakaso (76 Vilas Boas), Tarantini, Diego Lopes – Ukra, Esmaël (84 Hassan), Del Valle (76 Zeegelaar).
Antrenorul Pedro Martins nu va putea conta pe fundaşul Lionn şi mijlocaşul Pedro Moreira, care sunt accidentaţi.
Atacantul Raul Rusescu a fost supus unei intervenții chirurgicale, marți, ca urmare a accidentării suferite în meciul de la Târgu-Mureș, când a fost atacat dur de către jucătorul Gabriel Mureșan. Intervenția chirurgicală a constat în “eliberarea țesutului adipos infra-orbitar herniat din focarul de fractură și osteosinteză cu placă cu șuruburi”. Perioada estimată de recuperare post-operatorie este de o lună de zile.
Nu au făcut deplasarea în Portugalia nici Cojocaru cu Iancu, care sunt accidentaţi. Luchin, Matei şi Vâlceanu nu pot evolua în partida cu Rio Ave, primul jucând pentru Botev Plovdiv în acest sezon, iar ceilalţi nefiind trecuţi pe lista UEFA.
După ce a fost integralist în meciul din Cupa României cu CSMS Iaşi (1-0), închizătorul Alexandru Bourceanu a prins doar 7 minute în derby-ul cu Dinamo (3-0), intrând în minutul 83 în locul lui Claudiu Keserü. “Prepeliţă este cel mai bun pe postul lui din ţară, este foarte greu ca Bourceanu să îl scoată din echipă“, a declarat preşedintele de imagine Helmuth Duckadam.
Fundaşul central polonez Łukasz Szukała şi închizătorul Andrei Prepeliţă au două cartonaşe galbene primite în meciurile cu Dinamo Kiev şi Rio Ave. Ei sunt în pericol să rateze meciul cu Aalborg BK de pe 27 noiembrie, dacă vor fi avertizaţi joi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!