duminică, 12 octombrie 2014


Cel mai echilibrat meci al zilei în grupa G a Preliminariilor EURO 2016 este cel dintre Austria şi Muntenegru. Partida va începe de la ora 19:00, fiind găzduită de Ernst-Happel-Stadion din Viena. Se întâlnesc două echipe cu mari ambiţii în această grupă şi jocul pare mai echilibrat decât o arată cotele.
Austria este una dintre echipele cu cel mai mare progres în ultimii ani şi sunt mari şanse s-o vedem la turneul final. A acumulat patru puncte în grupă, câştigând în Moldova (2-1) şi remizând cu Suedia (1-1). Jocul echipei arată foarte bine, bazându-se pe tehnică şi viteză, iar Austria n-a pierdut în ultimele şapte partide disputate. Caută astăzi o victorie care să-i confere linişte în clasament şi pare favorită s-o şi obţină. A fost chemat de urgenţă la lot atacantul Weimann, care îl poate înlocui pe suspendatul Janko. Ne aşteptăm la o abordare foarte ofensivă din partea gazdelor, care în mod cert vor trata meciul la victorie.
Muntenegru avea mari speranţe în această campanie de calificare după debutul bun contra Moldovei (2-0). A venit însă remiza dezamăgitoare din Liechtenstein (0-0), meci în care echipa şi-a arătat limitele, mai ales pe faza ofensivă. Ţinteşte în continuare locul trei în grupă, însă şansele s-au diminuat pentru că punctele cu Liechtenstein erau obligatorii. Abia acum încep meciurile grele pentru Vucinic şi compania iar moralul a fost afectat negativ de ultimul rezultat. Muntenegru a înregistrat totuşi o singură înfrângere în ultimele şase meciuri şi încearcă să nu piardă la Viena.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!