duminică, 12 octombrie 2014

Astăzi cu începere de la ora 19.00, Otkrytie Arena din Moscova este gazda întâlnirii dintre Rusia şi Moldova, partidă din grupa G a preliminariilor EURO 2016. Meciul pare că nu poate avea decât o câştigătoare – Rusia – şi poate fi urmărit în direct la postul DigiSport 2.

Rusia a debutat excelent în aceste preliminarii, nu doar din prisma rezultatelor şi mai ales datorită jocului prestat. A acumulat patru puncte din două partide, câştigând cu Liechtenstein (4-0) şi remizând în Suedia (1-1). La această ultimă partidă echipa lui Capello a prestat un fotbal încântător pe alocuri, fiind foarte aproape să câştige pe final. Ruşii au mari aşteptări de la această campanie de calificare şi sunt văzuţi că favoriţii grupei. N-au mai pierdut de patru jocuri şi sunt în căutarea unei victorii care să-i ducă în fruntea clasamentului. Se remarcă pe faza defensivă, unde au jucători de gabarit care cu greu pot fi depăşiţi. În ofensivă străluceşte Kokorin, care în Suedia a destabilizat foarte uşor apărarea adversă.
Moldova traversează o perioadă nefastă şi se pare că nici schimbarea selecţionerului n-are efectul scontat. Vine după patru înfrângeri consecutive şi cu greu poate obţine ceva în această deplasare. Valoarea adversarului este mult superioară şi asta se va vedea pe teren. N-are nici măcar un punct după două etape şi în urmă cu trei zile a pierdut acasă cu Austria (1-2). Are ca obiectiv să nu piardă astăzi şi va practica cel mai probabil un fotbal bazat pe apărare. N-are calitatea necesară să pună mari probleme în ofensivă şi va alege contraatacul.
 Link1  Link2 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!