duminică, 26 octombrie 2014

Un articol șocant a împânzit presa din străinătate, după ce un ziar de satiră a lansat bomba: NASA a confirmat că Pământul va fi în beznă 6 zile, în luna decembrie. Din fericire, acest lucru nu se va întâmpla. Ziarul huzlers.com este renumit pentru faptul că lansează știri extrem de șocante, dar în totalitate false. Multe dintre ele sunt preluate ca atare și devin virale, la fel cum a fost și cazul celei de mai jos. Găsiți în continuare traducerea integrală a știrii de pe Huzlers:
nasa” NASA a confirmat faptul că Pământul va experimenta 6 zile de întuneric aproape complet, în luna Decembrie. Acest fenomen va avea loc în intervalul 16-22 Decembrie 2014. Lumea va rămâne, în aceste zile, fără lumina soarelui din cauza unei furtuni solare, ceea ce va cauza praf în spațiu din abundență  și, prin urmare, va bloca 90% din lumina soarelui.
Şeful NASA, Charles Bolden, a anunţat că nu e niciun motiv de panică şi că oamenii trebuie  să rămână calmi. Această furtunî solară este cea mai mare din ultimii 250 de ani.
În ciuda celor șase zile de întuneric care vin în curând, oficialii spun că pământul nu va avea probleme majore. “Ne vom baza exclusiv pe lumina artificială pentru cele șase zile, ceea ce nu este o problemă, la toate”, spune omul de știință al NASA Earl Godoy.”
Deci, fără griji, vom putea vedea liniștiți luminițele care vor împodobi orașul, iar probabil cei din zonele calde se vor bronza fără probleme!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!