duminică, 26 octombrie 2014

Faleza Cazinoului dar şi plajele din Constanţa şi Mamaia au fost inundate de valuri uriaşe, împinse de vântul puternic spre ţărm. Marea este atât de agitată încânt valurile au antrenat sute de pietre, aruncându-le, peste înălţimea digului de larg, în incinta portului.

Toate porturile maritime sunt în continuare închise din cauza furtunii de pe mare care pune în pericol siguranţa navigaţiei. Dispeceratul Protecţie Civilă al primăriei Constanţa a fost solicitat la 15 intervenţii pentru ridicarea copacilor doborâţi de furtună, pe autoturisme sau reţele electrice. Pompierii de la ISU Dobrogea au intervenit pentru fixarea a două acoperişuri din tablă, smulse de vântul puternic. Zeci de constănţeni au ignorat însă frigul şi vijelia, pentru o  plimbare pe faleza Cazinoului din oraş. Vântul puternic care suflă, în rafale, şi cu 75 km/oră, a distrus o mulţime de panouri şi bannere electorale. Un constănţean care a ieşit la plimbare, din centru până la Cazino, face, amuzat, bilanţul bannerelor distruse de vânt.” Văd că sunt mai mulţi Ponţi şi Iohannişi căzuţi.Udrea şi Diaconescu sunt mai rezistenţi”.
IMAGINI SENZAŢIONALE / MAREA A ÎNGHIŢIT PLAJELE - mareaneagrasursafotopascaleroibu-1414314572.jpg

IMAGINI SENZAŢIONALE / MAREA A ÎNGHIŢIT PLAJELE - mareaneagrasursafotopascaleroibu-1414314537.jpg

IMAGINI SENZAŢIONALE / MAREA A ÎNGHIŢIT PLAJELE - mareaneagrasursafotopascaleroibu-1414314580.jpg

vantul scoate ce e mai frumos din ea marea neagra reprezentatie de gala 517749IMAGINI SENZAŢIONALE / MAREA A ÎNGHIŢIT PLAJELE - mareaneagrasursafotopascaleroibu-1414314528.jpg
IMAGINI LIVE 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!