miercuri, 29 octombrie 2014

Etapa a 9-a din Serie A se va disputa la mijlocul acestei saptamani, iar pe stadionul Artemio Franchi din Florenta se va disputa partida dintre Fiorentina si Udinese. Cele doua formatii s-au intalnit de 4 ori in sezonul trecut, de doua ori in Serie A si de doua ori in semifinalele Cupei Italiei, iar de fiecare data formatia gazda s-a impus.
Udinese are un start foarte bun de sezon, reusind dupa primele 8 etape sa se claseze pe pozitia a 3-a in Serie A cu 5 victorii, un egal si doua infrangeri. Ambele infrangeri au fost suferite in deplasare, la cele doua formatii din Torino. Antonio di Natale continua sa fie sufletul acestei formatii, micutul atacant fiind golgheterul echipei cu 5 reusite pana acum, iar in ultimele 9 partide oficiale, acesta si-a trecut in cont 10 goluri. In etapa trecuta i-au invins pe cei de la Atalanta cu 2-0, scorul fiind stabilit inca din prima repriza de cei doi atacanti ai echipei. Antrenorul echipei, Andrea Stramaccioni are doar doi jucatori incerti pentru aceasta intalnire, pe mijlocasii Gabriel Silva si Badu.
Fiorentina cu siguranta nu este multumita cu rezultatele obtinute pana acum in Serie A, acestia ocupand dupa cele 8 etape pozitia a 11-a cu doar 10 puncte. Defensiva este de top 4 in campionat, formatia viola primind doar 6 goluri pana acum, iar din cele 4 partide disputate acasa, trei le-au terminat fara gol primit. Din pacate pentru formatia antrenata de fostul atacant Vincezo Montella, echipa sa sufera in ofensiva, in principal din cauza accidentarilor celor doi atacanti, Mario Gomez si Giuseppe Rossi. Golgheterul echipei este tanarul senegalez Boubacar, acesta marcand doua din cele 6 goluri reusite de Fiorentina pana acum in campionat. In etapa trecuta au remizat pe Giuseppe Meaza impotriva celor de la AC Milan, singurul gol al Fiorentinei fiind marcat de Ilicic, printr-un gol superb marcat din afara careului. In ultimele 9 partide din Serie A, Fiorentina a reusit doar doua victorii.
Formatia gazda este favorita acestei intalniri datorita faptului ca evolueaza pe teren propriu, insa nu mi se pare ca la ora actuala ar avea un lot peste cel al lui Udinese. Formatia lui Stramaccioni este disciplinata tactic si are un trio ofensiv fantastic, format din Allan, Di Natale si Thereau.
Pronostic : Udinese(HA +1.5) – cotă 1,40 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!