miercuri, 29 octombrie 2014

Link1
La prima vedere, mai exact la nivel de cote, AS Roma si Cesena vor fi adversare in cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul noua din Italia Serie A. Fluierul de start se va auzi la ora 21:45, ora Romaniei. Asa cum era firesc, romanii sunt mari favoriti, desi in ultimele trei etape au bifat doar patru puncte, asta dupa un inceput impresionant, cu cinci succese in cinci etape.
Rezultatele modeste din ultimele saptamani au facut ca Roma sa piarda contactul cu liderul Juventus. Echipa de pe Olimpico are 19 puncte si este a doua in Italia, la trei lungimi de liderul Juventus. De precizat ca AS Roma nu a primit vreun gol acasa in patru partide.
Cesena nu se poate lauda cu astfel de cifre, fiind printre cele mai slabe formatii ale campionatului. Echipa a castigat doar doua puncte in ultimele cinci etape, mentinandu-se deasupra golaverajului doar datorita golaverajului. Echipa are sase puncte in opt etape si un golaveraj modest de 6-13, prezentadu-ne exact ca o nou-promovata, ceea ce si este.
Oaspetii stau cel mai slab din Serie A la capitolul deplasari, cu un egal si trei infrangeri, doua goluri marcate si noua primite. Cesena a pierdut ultimele trei confruntari directe cu Roma, in 2011 si 2012.
Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 1.53 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!