miercuri, 29 octombrie 2014

Link1 - Fara victorie in ultimele doua partide oficiale, Manchester City porneste ca favorita in fata lui Newcastle sa ajunga in sferturile de finala ale Cupei Ligii Angliei. Ultimele doua meciuri ale cetatenilor au insemnat o remiza in Champions League, scor 2-2 cu TSKA Moscova in deplasare dupa ce englezii au condus cu 0-2, dar si esecul din ultima etapa de campionat, 1-2 pe terenul lui West Ham. Astfel, putem spune ca trupa lui Pellegrini nu traverseaza cea mai buna perioada, mai ales ca in ultimele cinci meciuri acasa s-a impus doar de doua ori. Campioana en-titre din Premier League a facut totusi instructie in ultima partida jucata pe Etihad Stadium, scor 4-1 in fata lui Tottenham Hotspur acum 11 zile.
Ne asteptam ca Pellegrini sa roteasca lotul la astfel de partide, astfel ca jucatori de pe banca sau jucatori care evolueaza mai rar sa ia parte la duelul cu Newcastle. Lampard este in continuare accidentat si va lipsi, insa Nasri este refacut si ar putea intra inca din primul minut pe teren. Este foarte probabil ca si Joe Hart sa primeasca o pauza, iar Willy Caballero sa primeasca o sansa in acest duel.
Newcastle United a avut un start de sezon dezastruos, dar deja ne-am obisnuit cu astfel de lucruri din partea cotofenelor. Echipa este caracterizata de inconstanta in joc si in rezultate. Totusi nu trebuie omis faptul ca formatia de pe St. James’s Park a reusit sa lege prima data doua victorii la rand in acest sezon, si anume in ultimele doua etape de Premier League, 1-0 cu Leicester City acasa si 2-1 in deplasare cu Newcastle. Victoria de pe White Hart Lane de acum trei zile a fost prima pe teren strain in campionat dupa mai bune de jumatate de an cu rezultate negative. Au trecut mai bine de 14 ani de cand Newcastle United a reusit ultimul succes pe terenul adversarilor din acest duel.
Alan Pardew nu se va putea baza pe atacantii Cisse si Riviere la aceasta partida, acestia ratand si victoria cu Tottenham din weekend. De asemenea, Williamson si Cheick Tiote vor absenta, in timp ce mijlocasul central Siem de Jong si fundasul lateral Davide Santon sunt deja de multa vreme accidentati si nu mai este un secret faptul ca vor fi indisponibili.
Manchester City a reusit sa castige ultimele sase partide in care a gazduit-o pe Newcastle, din 2007 pana in prezent. Cele doua meciuri din 2013 de pe acest teren s-au incheiat cu victorii categorice ale cetatenilor, scor 4-0 de fiecare data. Cum am spus si mai sus, ultima victorie a cotofenelor aici a fost in Septembrie 2000.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!