duminică, 12 octombrie 2014

Meci de gală pentru luxemburghezi, aceștia urmând să evolueze pe teren propriu astăzi de la ora 21:45 în compania celei mai puternice echipe din Europa, cel puțin pe hârtie pentru că Spania este campioana Europei.
Fotbalul din Luxemburg a crescut destul de mult în ultimii ani. Dacă acum patru ani pierdea un meci amical cu Țara Galilor cu 0:4, în această vară Luxemburgul a reușit să remizeze cu Italia. A produs deja o surpriză după ce a ținut-o în șah pe Belarus (1:1) și chiar dacă mulți vor spune că nici fotbalul din Belarus nu este foarte puternic să amintim totuși că acest stat are echipă în grupele Ligii Campionilor. După acel egal jucătorii pregătiți de Luc Holtz au fost aproape de o nouă surpriză în Macedonia. Au revenit de la 0:1, au condus la pauză, dar au primit golul înfrângerii la ultima fază a jocului.
Spania a făcut show în primul meci contra Macedoniei, dar a cedat lamentabil joi în Slovacia, după o partidă slabă, în care Casillas a luat un gol "de curtea școlii". Rămâne de văzut cum se vor descurcă astăzi spaniolii în Luxemburg. În mod clar vor câștiga, dar jucători care vin deja după meciuri din 3 în 3 zile și care mai departe până la finalul anului vor juca în acest ritm s-ar putea să nu forțeze foarte mult. Ne uităm acum peste rezultatele înregistrate de Spania sub comanda lui Del Bosque în deplasare și am observat că a câștigat două jocuri din 14 la diferență mai mare de trei goluri și doar patru la mai mult de două goluri.
După jocul slab de joi selecționerul Spaniei va opera mai multe modificări în primul 11. Diego Costa, Iniesta și Juanfran foarte probabil vor fi lăsați pe bancă.

Luxemburg - Spania echipe probabile
Luxemburg: Joubert - Jans, Schnell, Philipps, Jaenisch - Martins, Holter, Gerson, Moța - Turpel, Bensi
Spania: Casillas - Carvajal, Pique, Albiol, Jordi Albă - Koke, Busquets, Cesc Fabregas - David Silvă, Paco Alcacer, Pedro
Luxemburg și Spania nu s-au mai întâlnit din anul 2000, atunci când ibericii câștigau un joc amical doar cu scorul de 1:0.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!