sâmbătă, 25 octombrie 2014



 Link1  Link2 

Finala Turneului Campioanelor dintre Simona Halep și Serena Williams va fi în direct pe Dolce Sport, duminică, de la ora 13:00, cu faze video în timp real pe www.dolcesport.ro.

Simona Halep a câștigat Grupa Roșie în urma a două victorii, cu Serena Williams și Eugenie Bouchard, respectiv un eșec cu Ana Ivanovic.
În semifinale, Simona Halep s-a impus cu 6-2, 6-2 în fața polonezei Agnieszka Radwanska.
Serena Williams s-a impus în semifinale în trei seturi în fața danezei Caroline Wozniacki, scor 2-6, 6-3, 7-6, la capătul unui meci care a durat două ore și 15 minute.
Simona Halep și Serena Williams s-au mai întâlnit în faza grupelor, miercuri, când Halep s-a impus cu scorul de 6-0, 6-2.
Până la începutul turneului, cele două mai jucaseră de trei ori până în prezent, de fiecare dată impunându-se Williams. Ele au jucat prima dată una împotriva celeilalte în 2011, în turul doi al turneului de la Wimbledon, când Serena Williams a câştigat în trei seturi, scor 3-6, 6-2, 6-1. Următoarele două partide au avut loc în 2013 şi s-au încheiat cu scorul de 6-3, 6-0, în semifinalele turneului de la Roma, şi cu scorul de 6-0, 6-4, în sferturile de finală ale turneului de la Cincinnati.
BNP Paribas WTA Finals, a 44-a ediţie a Turneului Campioanelor, reuneşte cele mai bune opt jucătoare şi cele mai bune opt perechi de dublu în anul în curs, care se întrec pentru premii de 6,5 milioane de dolari.
Pentru calificarea în finală, Halep şi-a asigurat 890 de puncte WTA şi un cec în valoare de 971.000 de dolari

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!