duminică, 9 noiembrie 2014



Link1
Ultimul meci al zilei de duminica din etapa a 14-a din Liga 1 are loc de la ora 20:00 si are ca protagoniste pe Concordia Chiajna si Steaua.La prima vedere nu ar trebui sa fie probleme pentru oaspeti care intalnesc o echipa aflata la retrogradare.
Concordia a reusit sa stranga 12 puncte dupa 13 etape aflandu-se pe locul al 15-lea iar acum 5 etape au reusit sa obtina a doua victorie cu 2-1 pe terenul lui CSMS Iasi.Inca nu au reusit sa obtina prima lor victorie de pe teren propriu unde au pierdut de 2 ori.Concordia vine dupa un meci jucat in campionat pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu unde au terminat la egalitate 1-1.
Steaua se afla pe primul loc cu 31 de puncte dupa 13 etape si pana acum au suferit doar doua infrangeri cu Ceahlaul si Targu Mures.Doar una dintre cele doua infrangeri a avut loc in deplasare iar in celelalte 5 meciuri s-au impus de fiecare data.Etapa trecuta s-au impus pe teren propriu cu 3-0 in fata lui Dinamo si vin dupa un meci jucat in grupele Europa League de pe terenul lui Rio Ave, unde au terminat la egalitate 2-2 datorita golului inscris de Filip in minutul 94.
Concordia nu a avut vreo sansa in duelul sezonului precedent unde Steaua s-a impus cu 4-0 pe teren propriu cu 4-1 in retur.In ultimele cinci meciuri directe Steaua a reusit sa castige de 4 ori si au pierdut in 2012 cand au fost eliminati din Cupa Romaniei la penaltiuri.Tinand cont de diferenta de valoare dintre cele doua echipe, nu cred ca cei de la Concordia vor putea sa le puna probleme si merg pe pronosticul 2 solist.
Pronostic : victorie Steaua Bucureşti – cotă 1.42 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!