sâmbătă, 1 noiembrie 2014

 Link1  Link2 
În această după-amiază, cu începere de la ora 15:30, Gaz Metan Mediaș și Universitatea Cluj se vor întâlni într-o partidă care contează pentru etapa cu numărul 13 din Liga 1.
Gaz Metan a obținut doar o singură victorie în precedentele opt runde. Medieșenii au coborât până pe locul zece în clasament și s-au apropiat la doar două puncte de zona retrogradării. Totuși, trupa antrenată de către Cristi Dulca evoluează destul de bine pe teren propriu, acolo unde n-a pierdut decât duelul cu Pandurii. Gaz Metan a înregistrat până la momentul de față nu mai puțin de cinci remize, clasându-se pe primul loc la acest capitol.
Din efectivul gazdelor vor lipsi în continuare Buziuc, Trtvovac și Vitinho, toți trei fiind accidentați. Cristi Dulca a declarat că echipa sa este obligată să câștige această întâlnire, însă este conștient că Universitatea va fi foarte greu de învins.
“Șepcile roșii” se află într-o situație delicată, deoarece se poziționează doar pe locul 13. Nu s-a descurcat prea bine de la venirea lui George Ogăraru pe banca tehnică, însă astăzi se deplasează la Mediaș doar cu gândul la victoriei. Universitatea a reușit calificarea în sferturile Cupei României după ce a învins-o pe FC Brașov cu scorul de 3-1 într-o partidă disputată miercuri. Ardelenii au destul de multe probleme în compartimentul defensiv, deoarece în ultimele șase runde au încasat nu mai puțin de 11 goluri.
Vlad Morar are unele probleme medicale și este incert în vederea întâlnirii din această după-amiază. Petar Jovanovic va lipsi în continuare din cauza unei suspendări, însă tehnicianul oaspeților nu mai are altă problemă de efectiv.
Trei din precedentele patru întâlniri directe disputate în Liga 1 s-au încheiat cu peste 2.5 goluri. Gaz Metan a învins-o pe Universitatea doar o singură dată în ultimii nouă ani.
Pronostic : x2 – cotă 1,91 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!