luni, 3 noiembrie 2014

Link1
Ilie Oana gazduieste luni de la ora 18:30 meciul dintre Petrolul si Otelul din etapa cu numarul 13 din Liga 1.Pare sa avem parte de un duel dezechilibrat unde valoarea lotului dintre cele doua echipe este foarte mare.
Ploiestenii inca se afla in lupta pentru titlul reusind sa stranga 24 de puncte dupa 12 etape si se afla pe locul 3.In ultimele cinci etape au reusit sa obtina 10 puncte si au pierdut o singura data cu 2-3 pe teren propriu in fata Stelei. Etapa trecuta au terminat la egalitate 0-0 pe terenul Astrei si vin dupa un meci castigat in Cupa Romaniei cu 3-2 pe terenul lui Rapid Suceava.
Galatenii o duc foarte rau aflandu-se pe ultimul loc dupa 12 etape reusind sa stranga doar 6 puncte.Pana acum au simtit o singura data gustul victoriei cand au castigat pe teren propriu cu 1-0 in fata lui Rapid.In deplasare au evoluat de 5 ori unde au obtinut 2 puncte si vin dupa o serie de 3 infrangeri.Otelul vine dupa un meci terminat la egalitate 1-1 pe teren propriu cu Gaz Metan Medias iar acum cateva zile au fost eliminati din optimile Cupei Romaniei in prelungiri cu 2-3.
Cei de la Otelul nu au putut sa le puna probleme sezonului trecut cand Petrolul a castigat cu 2-1 in deplasare iar in retur cu 2-0.In ultimele cinci meciuri directe am avut parte de 4 victorii ale ploiestenilor si doar una a Otelului.Tinand cont de aceste lucruri si de evolutia foarte slaba a oaspetilor, merg pe pronosticul 1 pauza / 1 final.
Pronostic : 1 pauză / 1 final – cotă 1.74 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!