luni, 3 noiembrie 2014

Pe stadionul Concordia din Chiajna se vor duela in aceasta dupa amiaza formatia FC Viitorul Constanta si oaspetii de la ASA Targu Mures in meciul ce va conta pentru etapa cu numarul 13 din prima liga de fotbal din Romania. Meciul va avea startul de la ora 16:00 si urmeaza a confrunta doua echipe aflate la distanta de 9 puncte in favoarea oaspetilor de astazi, favoriti insa la obtinerea victoriei pornind constantenii care spera sa obtina o noua victorie pentru a se detasa de zona rosie a clasamentului.
FC Viitorul Constanta sunt clasati pe pozitia numarul 11 a clasamentului dupa 12 meciuri jucate in acest sezon de Liga 1, statistica aratand in dreptul acestora o zestre de 13 puncte acumulate datorita celor 3 victorii, 4 rezultate de egalitate si 5 infrangeri, golaverajul elevilor lui Gheorghe Hagi fiind 14-16. Constantenii vin dupa eliminarea din cupa si incearca sa se distanteze de locurile retrogradabile, echipa avand nesansa sa intalneasca o formatie in plina expansiune. Elevii lui Hagi au fost protagonistii unui episod neplacut in partida de cupa cand Seroni l-a accidentat dur pe Bancu, fotbalistul craiovean suferind o fractura de tibie si peroneu. Constantenii au obtinut doar 2 victorii in meciurile jucate acasa, echipa primind gol in toate cele 4 infrangeri suferite in fata propriilor suporteri. Pentru aceasta partida Hagi nu poate conta pe Seroni si Putanu, acestia fiind suspendati dupa partida de cupa, la echipa revenind Daminuta care a stat in partida cu U Cluj.
ASA Targu Mures sunt clasati pe pozitia cu numarul 5 dupa 12 meciuri jucate in acest sezon de Liga 1, statistica aratand in dreptul acestora o zestre de 22 de puncte acumulate datorita celor 6 victorii, 4 rezultate de egalitate si 2 infrangeri, golaverajul elevilor lui Cristi Pustai fiind 17-9. Muresenii au un start bun de sezon, acest lucru facandu-i sa fie in prim plan dupa aceste etape, echipa fiind la distanta de doar 2 puncte de podium. Nu sunt anuntate probleme de efectiv pentru aceasta partida, singurele absente fiind Sepsi si NDoye, suspendati. Sepsi a fost suspendat dupa cumulul de cartonase, in timp ce Ndoye a fost suspendat 2 etape de Comisia de Disciplina a FRF pentru eliminarea din meciul cu Steaua. Ardelenii joaca bine in acest sezon, echipa suferind o singura infrangere in ultimele 8 partide si vin la Chiajna cu gandul de a obtine toate cele 3 puncte.
Cele doua formatii s-au intalnit o singura data in istoria meciurilor directe, aredelenii reusind sa isi adjudece victoria. Consider ca in aceasta seara vom vedea un meci cu putine ocazii de poarta, gazdele dorind sa obtina un rezultat pozitiv, in timp ce oaspetii vor sa obtina cel putin un rezultat de egalitate, mai ales ca sunt la doar 2 puncte distanta de podium.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!