luni, 3 noiembrie 2014

Real Madrid nu a avut emotii pana acum in aceasta editie de Uefa Champions League, trupa de pe Santiago Bernabeu fiind favorita sa pastreze trofeul la ea acasa la sfarsitul sezonului, insa pana acolo e drum lung. Ronaldo si colegii sai au punctaj maxim in Grupa B dupa trei etape in care s-au aratat superiori in fata tuturor adversarilor. Golaverajul este de asemenea unul de admirat, 10-2, cu o medie de 3.33 reusite pe partida. Ancelotti si echipa sa nu au emotii in privinta calificarii, urmand mai mult ca sigur sa castige grupa. La ora actuala madrilenii au sase puncte peste celelalte trei formatii din grupa, despartite doar de golaveraj. Realul vine dupa patru victorii la rand pe teren propriu, marcand 4,5 goluri pe meci in medie.
Gareth Bale este aproape de o revenire, insa nu este 100% refacut, la fel cum nici Carvajal nu este 100% apt de joc. Jese si Coentrao sunt accidentati in continuare si vor rata partida. Ne asteptam la un 4-4-2 din partea spaniolilor ce se poate transforma usor intr-un 4-3-3 prin trecerea lui Rodriguez sau a lui Isco in linia de atac.
Liverpool resimte din plin lipsa lui Daniel Sturridge, pionul de baza in jocul de atac, ca sa nu mai vorbim de plecarea lui Suarez din vara. Vice-campioana Angliei pare de nerecunoscut, incepand de la jocul prestat, pana la atitudinea din teren, acolo unde le lipseste rautatea din stagiunea precedenta, indusa in mare masura de Luis Suarez, predispus la efort continuu cum ne obisnuise uruguayanul. Trupa de pe Anfield Road sufera atat in Premier League, acolo unde este pe locul sapte, cat si in Champions League, fiind a treia in aceasta grupa, doar golaverajul facand diferenta intre ea, Ludogorets (locul 2) si FC Basel (locul 4). Cormoranii au inregistrat o victorie si trei infrangeri in precedentele patru deplasari oficiale, marcand doar de patru ori si primind sapte goluri.
Cormoranii lui Brendan Rodgers nu se vor putea baza la acest meci pe aceeasi jucatori indisponibili si in weekend la infrangerea cu Newcastle. Mai exact, vor lipsi Sakho, Suso, Sturridge, Flanagan si Enrique, acesta din urma fiind aproape de revenire totusi. Posibil sa vedem un 4-3-1-2 din partea englezilor, cu Sterling si Balotelli in atac, sau daca va juca Borini titular, atunci Sterling va fi tras in banda sau in spatele varfurilor.
Asa cum am spus si inainte de meciul tur, Liverpool a castigat la zero primele trei meciuri oficiale cu Real, toate “la masa bogatilor”. Galacticii s-au revansat insa pe Anfield Road acum doua saptamani, castigand cu 3-0, golurile fiind marcate inca din prima repriza.
Pronostic : ambele echipe marchează – cotă 1,61 la bet365

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!