luni, 27 octombrie 2014

Cel mai interesant meci din etapa cu numarul 12 din Liga 1 are loc luni seara unde Astra si Petrolul se intalnesc incepand cu ora 21:00.La prima vedere pare un meci destul de strans dintre doua echipe aflate in top 5 si cel mai probabil vom avea parte de putine goluri.
Astra a reusit sa stranga 20 de puncte dupa 11 etape aflandu-se pe locul 5 iar in ultimele cinci etape au o victorie, doua egaluri si doua infrangeri.Au evoluat de 5 ori pe teren propriu unde s-au impus de 4 ori si au pierdut o singura data cu 0-2 in fata celor de la Viitorul.Etapa trecuta au terminat la egalitate 1-1 pe terenul lui Gaz Metan si vin dupa o alta deplasare, dar in grupele Europa League unde au pierdut cu 1-2 pe terenul celor de la Celtic.
Petrolul a reusit sa stranga cu 3 puncte mai mult decat adversarii lor din aceasta etapa si se afla pe locul al 3-lea.Au aratat o evolutie buna in deplasare unde sunt neinvinsi si au pierdut puncte doar pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu, unde au terminat la egalitate 1-1.Ploiestenii vin dupa o serie de 3 victorii la rand iar etape trecuta au castigat pe teren propriu cu 2-0 in fata celor de la Ceahlaul Piatra Neamt.
Sezonul trecut am avut parte de 4 dueluri dintre cele doua echipe unde Petrolul a castigat 4 puncte in campionat dar au fost eliminati de catre Astra in semifinalele Cupei Romaniei.Daca ne uitam la ultimele cinci meciuri de pe terenul Astrei o sa observam ca doar o singura data nu au inscris ambele echipe si tinand cont de evolutia celor doua echipe din acest sezon, merg pe pronosticul ca vor marca ambele.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Subscribe to RSS Feed Follow me on Twitter!